Bykronen logo

Utbygger

To solide eiendomsutviklere

– samlet om et viktig felles bolig- og næringsprosjekt
Christine Sagen Helgø og Helene Olsen-Beck
Christine Sagen Helgø og Helene Olsen-Beck

Camar Eiendom Logo

Camar Eiendom ble ble etablert i 2010 og er et solid og fullverdig eiendomsselskap som investerer, eier, drifter og utvikler eiendom. Eiendommene ligger primært i Stavanger-regionen, hvor flere profilerte bygg som Domkirkeplassen 3 og Tollboen er en del av porteføljen.

Camar Eiendom er også med på eiersiden i SVG Property som eier Ankerkvartalet, Herbarium og Hinna Park. Camar Eiendom eier 50 prosent av Bykronen.


K2 Bolig logo

K2 Bolig ble etablert i 2016 og har siden den gang etablert seg som en betydelig boligutvikler i Stavanger-regionen. Med trivsel for fremtidige beboere som sitt endelige mål, er ambisjonen alltid å skape gode boliger og miljøer.

Porteføljen til K2 Bolig består blant annet av Paradis Brygge, Paradis Stasjon, Mariebo, Trekantkvartalet, Klinken, Madla Tress og Otterbech-kvartalet. K2 Bolig eier 50 prosent av Bykronen.

Kontakt oss

Ta kontakt, så finner vi svar på alle spørsmål du har. Som din megler lover vi bistå deg på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen.

Meld din interesse

Som interessent vil du motta nyheter om Bykronen før alle andre og underveis vil vi tilrettelegge best mulig for deg i forhold til de ønskene du har.