Bykronen logo

Beliggenhet

Midt i byen. Midt i hjertet.

I Stavanger møtes sjarm og storbystemning i en makeløs miks. En leilighet i Bykronen gir deg gleden av en elegant bolig, samtidig som din neste opplevelse utenfor hjemmet aldri er langt unna.

Stavanger sentrum byr på høy himmel, åpne plasser, koselige gater og smau – der små og store øyeblikk venter på veien. Kombinasjonen av nisjebutikker, godt håndverk, større kjeder og markedsdager gir et fristende mangfold enten du skal handle noe til deg selv, eller finne en spesiell gave til den som står ditt hjerte nærmest.

En dag i byen kan bety en rusletur på brostein, et hyggelig treff over en kopp kaffe, kinobesøk eller hva med en bli ny-opplevelse fra topp til tå? Et godt liv sies å være summen av små og store øyeblikk. Og Stavanger er byen som kan romme dem alle.


Nabokaffe på IDDIS Café & Brasserie? Ses om to minutter!

Nyt det beste av byen
– hver dag

Her venter kultur og konserter, handel og kulinariske opplevelser like rundt hjørnet – og er du heldig, er kalenderen like åpen som dagen er lang. Hva med en frisk tur langs fjorden før lunsj, fulgt av et hyggelig ærend i favorittbutikken og middag på restaurant med gode venner?

Når mulighetenes rike banker på, anbefaler vi deg å åpne.

Bord for to eller tolv? Gourmet eller gatemat? Vaffel eller vinpakke? I det vidunderlige mylderet av restauranter, barer og kafeer kan alle finne sin smaksfavoritt.

I tillegg til fantastisk mat og drikke, mangler det heller ikke på kunst- og kulturopplevelser. Fra Bykronen har du gåavstand til Stavanger konserthus, Folken, museer, gallerier og en rekke andre tilbud.

Selv de som har bodd i Stavanger hele sitt liv, har gode muligheter for å oppdage byen på ny – og på ny. Med kort avstand mellom bydeler og aktiviteter er det enkelt å forflytte seg til fots og på sykkel. Fra Bykronen til restauranter og spisesteder i Pedersgata og Østre bydel? Ti minutter på sykkel. Fra Bykronen til Lervig Local i Ledaalparken? Ti minutter til fots. Ti minutter på sykkel. Og sånn kan vi fortsette.

Hver sin smak, sier vi. Og i matbyen Stavanger kan vi mene det også.

Bord for to eller tolv? Gourmet eller gatemat? Vaffel eller vinpakke? I det vidunderlige mylderet av restauranter, barer og kafeer kan alle finne sin smaksfavoritt.