Bykronen logo

Prosjektet

Med utsikt til mulighetenes rike

Bykronen er et enestående boligprosjekt som lar deg nyte det beste av Stavanger
Bykronen – Leilighet B2-601
Leilighet B2-601. Stilart: Nordisk

Beliggenheten på toppen av Vågen gir slående utsikt til fjellene over Ryfylke, lyset, livet på fjorden og i gatene. Her kan du leve godt og fredelig, samtidig som alt av byens tilbud ligger en kort spasertur unna.


Arkitektene har lagt stor vekt på design og løsninger som ivaretar det historiske utgangspunktet med Thorleif Sundes bilhall fra 1951 i spissen, samtidig som de fire leilighetsbyggene får fortelle sin egen, moderne historie.

Og resultatet? Solide materialer, stilsikkert formspråk og boliger helt utenom det vanlige. Private uterom og fellesområder som inviterer til ro og rekreasjon eller sosiale sammenkomster med gode venner.

Bykronen – Leil. B1-501. Stilart: Nordisk Noir.
Leil. B1-501. Stilart: Nordisk Noir.
Stil er personlig. Sammen med arkitektkontoret Henning Larsen har vi derfor utviklet tre stilarter for Bykronen: Nordisk, Neo Klassisk og Nordisk Noir.
Bykronen - Leil. B3-601. Stilart Neo Klassisk
Leil. B3-601. Stilart Neo Klassisk
De 65 lekre leilighetene har eksklusive kvaliteter som sørger for komfortable hjem, med en behagelig atmosfære.
I Stavanger møtes sjarm og storbystemning i en makeløs miks. En leilighet i Bykronen gir deg gleden av en elegant bolig, samtidig som din neste opplevelse utenfor hjemmet aldri er langt unna.
Sett fra Vågen
Gjennomført design med utnyttelse av dagslys som en sentral del av arkitekturen.
Eva Oulie Alvarez, Senior Architect
– Bykronen gir anledning til å se Stavanger fra en ny side. Skuet over innseilingen og Ryfylkeheiane gir oss assosiasjoner til et nordisk Venezia, sier arkitekt Eva Oulie Alvarez.
Visjonen til Bykronen tar utgangspunkt i det eksisterende miljøet og den delen av byens historie som har tatt form i disse omgivelsene
Ønsker du parkeringsplass? Her skisserer vi alternative løsninger for å imøtekomme behovet. Se i salgsoversikten hva hva som følger din leilighet.
Christine Sagen Helgø og Helene Olsen-Beck
Christine Sagen Helgø og Helene Olsen-Beck
– samlet om et viktig felles bolig- og næringsprosjekt
Bykronen - oversikt mot vågen
Oversikt mot Vågen
DNB Eiendom følger prosjeket fra start, og sørger på den måten for at interessenter og boligkjøpere får god og oppdatert informasjon gjennom hele prosessen.
Book gjerne direkte med en av våre meglere eller via kontaktskjema. Da får du også med deg det eksklusive prospektet i bokformat.