Bykronen logo

Kontakt megler

En trygg kjøpsprosess

DNB Eiendom følger prosjeket fra start, og sørger på den måten for at interessenter og boligkjøpere får god og oppdatert informasjon gjennom hele prosessen.
Bykronen - oversikt mot vågen
Oversikt mot Vågen

Prosjektets meglere, Eivind Chr. Dahl og Markus Paulsen fungerer som en trygg og erfaren sparringspartner i prosessen med å kjøpe ny bolig. Vi kan gi deg råd tilknyttet valg av leilighet og finansiering av denne, og hjelper deg også med det du måtte lure på frem mot ferdigstillelse.

Har du en eksisterende bolig du skal selge? Vi tilbyr gratis verdivurdering av boligen din.

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi ser frem til å høre fra deg.

Helt utenom det vanlige

– Beliggenheten, kvaliteten og graden av individuelle valg er noe helt utenom det vanlige. Dette er mye mer enn ‘en leilighet i Stavanger’ – det er en mulighet du bare får én gang i livet.

Dette er et prosjekt for dem som har et særlig bevisst forhold til kvalitet og egenskapene som skaper et boligprosjekt i særklasse, sier Dahl.

– Her handler det om å sikre seg en helt fantastisk plass. Du får behagelig avstand til byens larm, samtidig som alt av tilbud ligger i et par minutters gåavstand.

Megleren er trygg på at Bykronens solide eiere og utbyggere vil tilby suveren kundeoppfølging hele veien. Selv vil han bidra til en sømløs og god prosess for alle kjøpere:

– Vi er en erfaren sparringspartner når det kommer til alle valgene og endringene som følger med kjøp av ny bolig. Bidraget vårt inkluderer alt fra gratis verdivurdering av eksisterende bolig.