Bykronen logo

Boligene

Bo godt, trygt og vakkert

De 65 lekre leilighetene har eksklusive kvaliteter som sørger for komfortable hjem, med en behagelig atmosfære.
Bykronen - Leil. B3-601. Stilart Neo Klassisk
Leil. B3-601. Stilart Neo Klassisk

Gjennomført design med utnyttelse av dagslys som en sentral del av arkitekturen, gir gode lysforhold, samtidig som både leilighet og balkong oppleves usjenert. Mange leiligheter har også uslåelig utsikt.

Hver kvadratmeter av Bykronen er gjennomtenkt og planlagt med mål om å skape varig verdi for beboere og omgivelsene. Arkitektene har lagt stor vekt på design og løsninger som ivaretar det historiske utgangspunktet med Thorleif Sundes bilhall fra 1951 i spissen, samtidig som de fire leilighetsbyggene får fortelle sin egen, moderne historie.

Og resultatet? Solide materialer, stilsikkert formspråk og boliger helt utenom det vanlige. Private uterom og fellesområder som inviterer til ro og rekreasjon eller sosiale sammenkomster med gode venner.

Velkommen hjem!

Svane kjøkkenet

Dansk design, solid håndverk og høy kvalitet

Som et naturlig midtpunkt i boligen, skal kjøkkenet fungere godt til både matlaging og som samlingspunkt. Svane Kjøkkenet har et stort utvalg kvalitetskjøkken med smarte løsninger og lekre detaljer for en velfungerende hverdag. Kolleksjonene er designet av arkitekt Rolf Birk og hans designgruppe. Her får du funksjonell dansk design, solid håndverk og høy materialkvalitet.

I Bykronen er kjøkkenmodellene valgt ut med grunnlag i de tre stilartene som er utviklet for prosjektet, med gode muligheter for tilvalg og individuelle tilpasninger innenfor prisgruppen. Svane Kjøkkenet sitt store sortiment gir tilnærmet ubegrensede muligheter for kombinasjoner, sånn at du kan finne det kjøkkenet som passer boligen og din personlige smak.

Bykronen bad – Leil. B2-601. Stilart: Nordisk.
Leil. B2-601. Stilart: Nordisk.

Bad med svane-kvalitet

I Bykronen blir også bad levert av Svane Kjøkkenet, der fellesnevneren er solid materialkvalitet, gjennomtenkte løsninger og et elegant uttrykk. Med stilarter som følger hele leiligheten, kan du få baderomsinnredning i samme utførelse som kjøkkenfronter. Ønsker du mer variasjon, er det også flere løsninger og fargevalg tilgjengelig.

Bykronen bad – Leil. B1-502. Stilart: Nordisk Noir.
Leil. B1-502. Stilart: Nordisk Noir.
Bykronen bad – Leil. B2-301. Stilart: Neo Klassisk.
Leil. B2-201. Stilart: Neo Klassisk.
Bykronen peis – Leil. B1-502. Stilart: Nordisk Noir.
Leil. B1-502. Stilart: Nordisk Noir.

Varmende hygge

Flere av leilighetene i Bykronen får individuelle kvaliteter tilknyttet boligen. Toppleilighetene får blant annet gasspeis i stue og gassuttak på terrassen som kan benyttes til grill eller terrassevarmer. Noen leiligheter blir utstyrt med elektrisk peis. Full oversikt finner du i leveransebeskrivelsen til den aktuelle leiligheten.


Smart styring av boligen

Smarthusløsninger gjør hverdagen enklere og tryggere, og du har full kontroll fra en app på telefonen.

Leilighetene i Bykronen blir utstyrt med en Smarthub og modusbryter fra Futurehome, som kobler sammen dine smarte enheter. Smart lys- og varmestyring kan legges til i tilvalgsprosessen sammen med flere andre funksjoner.

Futurehome har støtte for mange kjente systemer som Philips Hue, Sonos, Tibber med mer.


Et trygt og brannsikkert sted å bo

I Bykronen er hver leilighet en egen branncelle, slik at en eventuell brann ikke skal spres til andre leiligheter eller rømningsveier innen tiden som er nødvendig for rømning og redning.

Brannalarmanlegget får direktevarsling til brannvesenet og leveres med utvidet krav til røykdetektordekning, som inkluderer hvert soverom. I tillegg vil hver leilighet utstyres med en lokal avstillingsknapp
som på en enkel måte lar deg tilbakestille alarmen dersom den går av ved en feil. En slik løsning bidrar til færre unødige alarmer.

Det er fulldekkende automatisk sprinkleranlegg som vil sørge for at en brann kontrolleres, og i beste fall slokkes før den blir kritisk. Anlegget skal kun utløses ved en reell brann.

Byggene utstyres med ledesystem og nødbelysning i rømningsveiene, der belyste markerings- og retningsskilt viser vei til utgang. Hensikten med dette er å legge til rette for raskere evakuering. Trappeoppgangen vil også være belyst ved strømbrudd.