Bykronen logo

Stilarter

Tre særegne stilarter

Stil er personlig. Sammen med arkitektkontoret Henning Larsen har vi derfor utviklet tre stilarter for Bykronen: Nordisk, Neo Klassisk og Nordisk Noir.
Bykronen – Leil. B1-501. Stilart: Nordisk Noir.
Leil. B1-501. Stilart: Nordisk Noir.

Stilartene gjør det enkelt å velge innredning som er i tråd med din individuelle smak, samtidig som du kan være trygg på at alt passer sammen.

Felles for de tre stilartene er at de bygger på kvalitetsmaterialer og tidløs design, samt at de står bra til Bykronens arkitektur som helhet. Her kan du bli bedre kjent med kvalitetene og atmosfæren som kjennetegner de tre stilartene.

Fullstendig oversikt over kvaliteter i boligen finner du i leveransebeskrivelsen.

Nordisk

Skandinavisk stil – funksjonell design

Lyst, lett og luftig. Funksjonell design med kraft i all sin enkelhet. Stilarten ‘Nordisk’ gir leiligheten lyse treoverflater, rene linjer og kontraster som tilfører ro og harmoni. Den høye materialkvaliteten gjør stilarten fullstendig i seg selv – men kan også enkelt tilpasses ytterligere dine individuelle ønsker.

Neo Klassisk

En moderne tolkning av den klassiske stilen

Elegant luksus. Formsikkert og dekorativt. Med stilarten ‘Neo Klassisk’ innredes leiligheten med en kombinasjon av tre og malte flater, eikeparkett, samt rektangulære former som gir en interessant effekt. Det er ikke uten grunn at den klassiske interiørstilen er kommet mer og mer tilbake de siste årene. Veggpanel, profiler og relieffer er elementer som gir den gode følelsen av personlighet og varme i en bolig.

Nordisk Noir

Skandinavisk melankoli på sitt beste

Tidløs eleganse og kvalitet. En dempet skandinavisk tone. Stilarten ‘Nordisk Noir’ skaper en behagelig atmosfære med mørkt tre og dype farger. Noen vil trekke frem dette som en mer maskulin stil, mens andre vil fremheve fargene vi kjenner fra vår egen flora, fauna og bergarter.

Mørkere interiør og dypere farger kommer særlig til sin rett i rom med store vindusflater. Det organiske og dempede uttrykket er sofistikert og inviterende.


Selv om ‘Nordisk Noir’ kjennetegnes av en relativt distinkt estetikk, kan også denne stilarten enkelt tilpasses din interiørstil. Sammen med personlige eiendeler som møbler, kunst og pyntegjenstander, vil totalen bli et levende hjem – for akkurat deg.

Sammen med mørke farger setter røkt eller varmebehandlet tre et preg som like gjerne kan sende tankene av sted til kontinentet – som til de dypeste nordiske skoger. Detaljer i metaller gir en mer eksklusiv look, mens lyse kontraster forsterker følelsen av velbehag.